Mitkä tähtimerkit sopivat toisilleen parhaiten?

Länsimaisessa astrologiassa tunnetaan 12 tähtimerkkiä, jotka on nimetty syntymäkuukausien mukaan. Nämä merkit jaotellaan lisäksi siten, että jokaista kolmea merkkiä hallitsee sama elementti, joka määrää kyseisen merkin luonteen laatua. Yksilöllisiä eroja esiintyy toki kaikilla, mutta näiden elementtien avulla on helppo arvioida, mitkä dominoivat luonteenpiirteet sopivat mainosti yhteen.

Samanlainen viehättää

Usein oman elementin merkit viihtyvät keskenään sekä rakkauden, että ystävyyden tasolla. Vesielementin merkit ymmärtävät toistensa ailahtelua, kun taas tulimerkit ovat yhdessä kuin bileiden kirkkaimmat VALOTIKUT, joiden karisma ja räiskyvä luonne välittyy varmasti myös ympäröiville ihmisille. Maaelementin merkit antavat toisilleen juuri sopivasti tilaa ja turvaa, ja ymmärtävät erinomaisesti toistensa tarpeita. Ilmaelementit puolestaan haastavat toisensa älyllisellä tasolla.

Tuli- ja ilmamerkit

Tuli ja ilmaelementin merkit toimivat usein hyvin yhdessä. Ilmamerkki ei turhia säikähdä tai vaivaannu tulimerkin temperamentista, ja tulimerkeillä on riittävä karisma ja itsevarmuus sietämään ilmamerkin etäisyyttä. Molemmat merkit ovat myös seikkailunhaluisia ja spontaaneja.

Vesi- ja maamerkit

Tulen ja ilman tapaan myös vesi- ja maamerkit löytävät toisistaan sopivia piirteitä. Vakaat ja rauhalliset maamerkit ovat hyvä vastapaino tunteellisille ja ailahteleville vesimerkeille ja he tarjoavat emotionaalista turvaa. Tunteelliset vesimerkit puolestaan saavat maamerkit vakuutetuksi heidän viehätysvoimastaan ja hyvyydestään.

Konflikteja luvassa

Perinteisesti erityisesti tulimerkit polkevat helposti maamerkin edustajat jalkoihinsa ja ilmamerkit ovat aivan liian etäisiä tunteellisille vesimerkeille, joten näiden elementtien edustajien välinen suhde vaatii keskinäistä ymmärrystä ja kemiaa toimiakseen, mutta mikäli molemmat ovat valmiita joustamaan, on mahdollisuuksia ilmassa.

mh-purity-lite