Uskotko eurooppalaiseen tai kiinalaiseen horoskooppiin?

Uskotko sinä horoskooppeihin? Tiesitkö, että astrologiaa koskevien tutkimusten mukaan noin joka kuudes ihminen Suomessa kertoo uskovansa horoskooppeihin? Horoskooppeja on nykyään helppo lukea sekä sanoma- että aikakauslehdistä, kuten myös verkosta. On olemassa henkilöitä, jotka lukevat horoskooppinsa säännöllisesti, eli joka aamu kahvin tai teen ja aamupalan yhteydessä. Toisaalta löytyy henkilöitä, jotka eivät lue horoskooppeja laisinkaan, ja kaikkein eniten on luultavasti heitä, jotka lukevat horoskooppinsa aina silloin, kun muistavat.

Päivähoroskoopit, viikkohoroskoopit ja luonnehoroskoopit – mitä sinä luet eniten? Luonnehoroskoopit kertovat muun muassa sen, minkälainen ihminen on härän tai kauriin merkeissä syntynyt henkilö. Onko hän hiljainen, rohkea, nopeasti suuttuva vai nopeasti leppyvä? Minkälaisia asioita hän arvostaa ja minkä toisen horoskooppimerkin kanssa hän tulee hyvin toimeen?

Ennustavatko horoskoopit aina oikein?

Kaikkein eniten Suomessa luetaan eurooppalaista horoskooppia, mutta nykyään yhä useammalle myös kiinalainen horoskooppi on hyvin tuttu. Asiaan paremmin perehtyneet tutkivat mielellään myös druidien puuhoroskooppia, eli mikä puu juuri sinä oletkaan?

Horoskoopit ovat mukavaa ajanvietettä, mutta niitä ei kannata ottaa tosissaan. Joskus horoskoopit voivat jopa pitää suunnilleen paikkansa ja silloin netistä tai lehdistä luettu “tieto” on kuin virkistävät sadepisarat hiuksille lämpimänä kesäpäivänä. Asiasta puheen ollen, tiesithän, että nykyisin on olemassa kätevä sadesuihku, jonka voi asentaa sekä ulko- että sisätiloihin. Sisätiloissa sadesuihku palvelee usein kattosuihkuna hanalla tai ilman hanaa – molempi parempi.

Älä suotta ajele lähimpään tavaratalon jonoon, jossa odottelet jonon etenemistä ja toteat, ettei haluamaasi sadesuihkumallia valikoimista löydykään. Parhain tapa säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja etenkin polttoainetta on mennä nettiin verkkosivustolle rorfokus.fi milloin itsellesi sopii. Ammattitaitoinen Rörfokus.fi-nettimyymälä kertoo, kuinka paljon tuotetta on jäljellä, minkä mallisina ja värisinä sekä kuinka pian suihku sinulle nettikaupasta saapuu.

Perinteiseen suihkuun verrattuna kätevä sadesuihku hellii tavalla, jonka tulet aina positiivisesti muistamaan. Luonnonystäville sadesuihku -kokemus on samankaltainen kuin tarkassa rytmissään tippuvat sadepisarat, jotka hellivät sinua luonnossa kauniina kesäpäivänä. Aivan niin virkistävää kuin raikas vesi voi vain olla tai niin piristävää kuin oman luonnehoroskoopin lukeminen! Luet sitten eurooppalaisen tai kiinalaisen luonnehoroskooppisi ja yhtäkkiä huomaatkin, kuinka tarkkaan se pitää paikkansa. Tunne on melkoinen, eli tähän tuntemukseen kannattaa luottaa!

Jokainen ihminen on erilainen myös horoskooppeihin suhtautumisen osalta

Yleisesti ottaen ihmisen ikä, kiinnostuksenkohteet tai sukupuoli eivät vaikuta siihen, uskooko hän horoskooppeihin vai ei. Horoskooppeihin uskomisesta ei ole yleisesti haittaa kenellekään, joten ne kannattaa pitää elämässä kaikkien muiden toimintojen ohella vain mukavana ajanvietteenä. Jokainen ihminen on erilainen luonteeltaan, joten mitä mieltä sinä itse asiasta olet?

mh-purity-lite