Astrologinen sisustaminen: Näin valitset kotiisi oikeat peilit

Astrologia näyttelee monen elämässä tärkeää roolia – eikä pelkästään horoskooppien päivittäisessä lukemisessa – sillä astrologia eli tähdistä ennustaminen on monille elämäntapa, jonka avulla muodostetaan ihmissuhteita, rakennetaan elämää ja sisustetaan kotia.

Yksi merkittävä termi nousee esille silloin, kun puhumme kodin sisustamisesta. Vastu shastra on muinainen intialainen oppi, joka perustuu arkkitehtonisiin periaatteisiin. Sen lisäksi, että Vastu shatsra määrittelee, miten hindulaiset temppelit tulisi rakentaa, se tarjoaa merkittäviä periaatteita peilien sijoittelulle kodissa. Oikeiden peilien valitseminen sekä niiden sijoittaminen juuri oikeaan paikkaan voi astrologisesta näkökulmasta katsottuna myötävaikuttaa esimerkiksi asukkaiden onneen ja terveyteen.

Peilin sijoittelu kotona

Peilit ovat aina olleet osa ihmisten mystistä puolta. Silmiä on jo pitkään kutsuttu sielun peiliksi ja oikeiden peilien taas on uskottu avaavan jopa portteja toisiin ulottuvuuksiin. Peilien merkitys on suuri myös astrologiassa, ja tästä syystä monet astrologit ovatkin määritelleet, miten peileillä on kotona sekä oikeita että vääriä paikkoja.

Kauniit ja tyylikkäät peilit tuovat kotiin kuin kotiin uutta ilmettä, sillä ne avartavat pieniä tiloja, heijastavat valoa ja luovat moniulotteista tunnelmaa. Peilit ovatkin yksi tehokkaimmista kodin sisustuselementeistä. Samalla Vastu shastran näkökulmasta katsottuna peileillä voi olla kotona vieläkin tärkeämpi tehtävä, sillä niillä uskotaan olevan mystinen kyky houkutella kyseisen talon asukkaille onnea, vaurautta ja terveyttä.

6+6 astrologiset vinkit peilien sijoittelussa

Jos haluat sijoittaa peilisi kotiin Vastu shastran oppien mukaisesti, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon seuraavat vinkit, joilla kerromme miten ja minne peilejä kannattaa sijoittaa ja missä tapauksissa niitä kannattaa puolestaan välttää.

1. Vastu shastran mukaan kaikkein parhaimpia peilejä niin kotiin kuin työpaikalle ovat aina neliön tai suorakaiteen muotoiset peilit.

2. Peilin sijoittaminen sellaisten tilojen viereen, joissa säilytetään esimerkiksi arvotavaroita, uskotaan myötävaikuttavan kodin vaurauteen.

3. Sopiva korkeus peilin sijoittamiselle on noin 1.2 – 1.5 metriä lattiasta. Tätä suurempia ja pienempiä etäisyyksiä kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää.

4. Terveyden ja vaurauden moninkertaistamiseksi peilit kannattaa sijoittaa aina ruokapöytien läheisyyteen, mieluiten niiden eteen.

5. Peilit tulisi aina suunnata joko pohjoiseen tai itään.

6. Peilit tulisi aina asetella kodissa sellaiseen paikkaan, jossa ne heijastavat parhaiten kodin sisäistä kauneutta. Vastu shastran mukaan tämä on suuri positiivisen energian lähde.

1. Pyöreät ja soikeat peilit eivät kuulu Vastu shastran mukaan onnellisiin koteihin.

2. Peiliä ei saisi koskaan sijoittaa niin, että se heijastuu kohti sänkyä ja siinä nukkuvaa ihmistä.

3. Peiliä ei tulisi sijoittaa myöskään talon pääsisäänkäynnin eteen.

4. Peilien sijoittaminen kapeisiin tiloihin houkuttelee Vastu shastran mukaan negatiivista energiaa.

5. Peiliä ei tulisi koskaan ripustaa lähelle sellaisia tiloja, joissa aikuiset tekevät töitä ja lapset kotitehtäviä. Astrologisesta näkökulmasta katsottuna peili voi häiritä keskittymiskykyä ja johtaa mieltä harhateille töiden tai opintojen sijaan.

6. Vastu shastran mukaan peilejä ei myöskään tulisi sijoittaa toinen toista vasten, sillä uskotaan, että tämä asetelma luo kodissa negatiivista energiaa ja levottomuutta.

mh-purity-lite